Tóth személy- és vagyonvédelmi bt.

teljeskörű vagyonvédelmi szolgáltatások

Gyártók

Szolgáltatásaink

 • Objektumvédelem
 • Rendezvénybiztosítás
 • Személyvédelem
 • Szállítmánykisérés
 • Riasztórendszerek
 • Biztonságtechnika
 • Megfigyelő rendszerek
 • Garázskapu
 • Kapunyitók telepítése
 • Beléptetőrendszerek
 • Könyvelés
 • Takarítás

Referenciáinkból


Elérhetőségeink

E-mail: vagyonvedelem@tothsecurity.hu

konyveles@tothsecurity.hu

Mobil: +36-30/2796-996

Tel./Fax.: 06-59/326-588

Web: tothsecurity.hu


 Facebook 


Forduljon hozzánk bizalommal!

A Tóth Bt. az Eurokapu telepítője!


Az EUROKAPU Classic és Hightech, minden igényt kielégítő, széles körben elterjedt, kiválló minőségű alkatrészekből készített termékcsalád. Magyarországi tervezése és összeszerelése, egyedi megoldásaival, megfizethető árával kedvelt az építkezők körében. EU tagállamain belül viszonteladói és szervíz pontok alakultak, 20 éve jelen van mint garázskapu gyártó, építkezik és fejleszt. Eurokapu 5 m szélességig és 3 m magasságig ajánlja kapuit, 5 x3 m feletti igény esetén az Eurokapu Extra XXXL kapui rendelhetőek erősített dupla görgősorral és vasalattal.


Vasalati elemeit a Német Flexy Force cégcsoport gyártja, ami garantálja a tökéletes működést. Flexi által összeszerelt vezetősínekkel magas fokú rugalmasságot és hatékonyságot biztosítanak. A Flexy vasalat gyártás nyújtotta előnyök egyrészt a hatékonyság és minőség, másrészt teljes szabadság a kapuk méretének a kialakításában. A vaslati rendszer gondos felület kezeléssel, harganyzott alapanyagokat felhasználva készül. A torziós rugók könnyű és csendes üzemet biztosítanak, "kis" kapuk esetén 1 db, nagyobb kapuk szerkezete 2 - 3 db torziós rugóval, és rugótörés ellen védelemmel ellátottak. Az emelő bowden a vasalat között jár, nem hozzáférhető helyen van, így a maximális biztonságot nyújtja. A normál vasalat szemöldök magassága: 20 - 24 cm, és 12 cm-ig kínálunk megoldást alacsony vasalattal, motoros technikával.


Panel elemei nagy stabilitású, 4 cm vastag, poliuretán habbal hőszigetelt, időtálló tűzi horganyzott, porszórt festéssel, acélszekciókból áll, amelyek ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátottak, a kapupanelok gyártója a német EPCO cég. Az alsó panel belső szerkezetére kapcsolódik a több légkamrás gumi légzáró, ami még tökéletesebb zárást biztosít egyeletlen talajú garázsban, esztétikusabb a felület, nincs az alsó részen aluprofil, így nem is színeződik el, nem lesz foltos a felület, egészében látszik a kapu. Négy oldalú gumitömítéssel biztosítja a tökéletes légzárást. A szerelési pontokon visszahajtott a panel lemezelése ezért nagy stabilitást kölcsönöz a panel hosszanti irányában, biztos csavarozást, így még hosszabb élettartamot ad a kapunak. Garázskapu panel 30 évre!!!

Az Eurokapu terméknév alatt gyártott garázskapuk mindegyike rendelkezik CE minősítéssel, biztonsági berendezései garantálják a tökéletes működést, 20 éves fejlesztéssel és gyártási tapasztalatával, mindenképp meghatározó szereplője a garázskapu piacnak, fejlesztése és mérnökei tudása, talán megelőzi vetélytársait, felér a "nagy" európai gyártókhoz, talán, kicsit többet is ad... 

Eurokapu az Ön kényelméért…

GarázskapuPanel minták:

Rendezvénybiztosítás

Sportesemények, kulturális, gazdasági, tudományos, vallási és egyéb rendezvények biztosítása. Kiemelten hangsúlyos feladat a rendezvény biztonságát veszélyeztető személyek bejutásának és a közbiztonságra veszélyt jelentő eszközök bevitelének megakadályozása.

Biztonságtechnika

Megbízóink igényeinek és elvárásainak megfelelően biztosítani tudjuk a megfelelő elektronikus biztonsági rendszerek tervezését, kiépítését, karbantartását, üzemeltetését és állandó távfelügyeletét.

Objektumvédelem

Irodaházak, gyártelepek, ipari parkok, áruházak, telephelyek illetve bármilyen objektum teljeskörű vagyonvédelmi feladatainak ellátásár

Jelentkezési lap őröknek

Vagyonőrök az alábbi kitöltött adatlap visszaküldésével tudják regisztrálni magukat cégünknél:

Adatlap letöltése >>>

Könyvelés

Cégünk vállalja egyéni-vállalkozók, cégek, teljes körű könyvelési, bérszámfejtési, valamint munkaügyi feladatainak ellátását is.